Verwarmingsketel

Een zalig warm bad, een stomende douche of gewoon een aangenaam warme woonkamer. Het zijn allemaal dingen die bijdragen tot je wooncomfort en die we vaak vanzelfsprekend vinden. Tot... de boiler of verwarmingsketel de geest geeft. Vaak beseffen we dan pas hoe belangrijk een goede boiler of verwarmingsketel eigenlijk zijn. 

Vervang nu je oude verwarmingsketel door een condensatieketel !

Niet alleen de zuinigste oplossing, maar ook de meest ecologische !

Een condensatieketel is een energiezuinig alternatief voor je oude toestel. Deze ketels werken op basis van de condensatietechniek, ze recupereren warmte uit de rookgassen die vrijkomen tijdens het verwarmingsproces. De hedendaagse modellen zijn licht, compact en intelligent. Ze voorkomen elke vorm van warmteverlies, waardoor u tot 30% energie kunt besparen in vergelijking met een klassieke verwarmingsketel. Vervang daarom nu je oude verwarmingsketel door een condensatieketel en bespaar op je energiefactuur!

Condensatieketel = intelligent comfort ! 

Enkele voordelen

  • rendement boven de 100%
  • kostbare warmte ontsnapt niet
  • inzetbaar voor productie van warm water
  • geen schoorsteen nodig, heel wat plaatsingsmogelijkheden (rookgassen worden afgevoerd via een afvoerbuis)
  • modern design

ANDY DENYS BVBA zoekt samen met u een antwoord op de vragen : hoe krachtig moet een toestel zijn? Waar moet het precies voor dienen? Verwarming of sanitair water?

Wat denk je van de gedachten dat je zelf kan instaan voor het produceren of recupereren van warmte of water? Deze grondstoffen stijgen in aankoop. Tegenwoordig zijn er tal van besparende maatregelen, zoals warmtepompen, zonnepanelen, ... Haalbare technieken die de energierekening flink doen dalen, maar MET behoud van comfort!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!