Sanitair

U wilt uw badkamer een "nieuw" gezicht geven of een nieuwe keuken plaatsen, maar vindt in het grote aanbod niet direct uw gading? ANDY DENYS BVBA helpt u graag verder.

Een nieuwe badkamer ...

Een badkamer is zoveel meer dan hygiëne alleen... Het hygiënische aspect blijft natuurlijk het hoofddoel, maar daarnaast mag het gerust ook ontspanning en luxe uitstralen. Uw badkamer, dat bent u helemaal! Het is belangrijk dat u er zich goed in voelt, want u brengt er dagelijks tijd in door. Of u nu houdt van een classic, cottage of retro stijl, samen met ANDY DENYS BVBA kan u uw droombadkamer verwezenlijken. U krijgt van ons een badkamer om te koesteren!


Een nieuwe keuken ...

De keuken is dé plek om aangename momenten te beleven met uw gezin, vrienden, ... Het is het kloppende hart van uw woning, één van de ruimtes waar u het vaakst in te vinden bent.

De keuze van het kraanwerk en de spoeltafel draagt bij tot het creëren van een harmonieuze en functionele sfeer. De spoeltafel, in welk materiaal ook vervaardigt, is de blikvanger van uw keuken. Het kraanwerk dient niet alleen handig te zijn, maar zorgt voor de final touch. De grote diversiteit aan vormen en materialen is een ware bron van inspiratie voor de inrichting van uw keuken. 

  

      


⇒ Heeft u de kriebels te pakken en wenst u samen met ANDY DENYS BVBA uw project uit te werken, aarzel dan niet en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!