Toilet

Nieuw !

Kies nu voor de allernieuwste technologie... Een spoelrandloos toilet.


Omnia Architectura DirectFlush

dé nieuwste generatie op toiletgebied

  • snelle en grondige reiniging
  • efficiënt, nauwkeurig en spatvrij
  • antibacteriële toplaag

ANDY DENYS BVBA helpt u wegwijs in deze nieuwe technologie. Vraag vrijblijvend bijkomende informatie via het contactformulier. Bij aankoop van dit type toilet geniet u momenteel van een aanzienlijke korting. Neem snel een kijkje bij onze tijdelijke acties.

Het toilet als visitekaartje ...

Deze ruimte wordt dagelijks druk bezocht. Bij de keuze van een toilet is het belangrijk na te gaan of u een staand of een wandmodel wenst. Een hangtoilet oogt ruimtelijk en modern en is bovendien heel hygiënisch. In tegenstelling tot het staand model, laat een hangtoilet meer vloeroppervlakte vrij waardoor je gemakkelijk kan reinigen onder het toilet. Hygiëne staat steeds voorop, maar ook het uitzicht krijgt de nodige aandacht. 
Dankzij de ruime keuze aan Soft-Closing zittingen, die voordelen bieden op het vlak van veiligheid en akoestiek, maak je van uw toilet iets unieks. De inox scharnieren bieden u een superieure stabiliteit en zijn beter bestand tegen agressieve onderhoudsproducten. De Lift-Off scharnieren bieden een gemakkelijke demontage voor een optimale reiniging. 

Kies voor ANDY DENYS BVBA die samen met u het toilet van uw dromen zal samenstellen. Een toilet die zowel comfort, design, technologie, trends én ecologie combineert. Een toilet die niet alleen goed zit, maar ook vriendelijk is in onderhoud én gezien mag worden! 


  Om de ruimte op te vrolijken, kan u deze              personaliseren met allerlei attributen.              Tegelijk mooi én functioneel!


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!